Αγγλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άκρως... Μουντιαλική!

Παράδοση η οποία κάνει τη Μαν. Γιουνάιτεντ να γεμίζει με υπερηφάνεια, συνεχίστηκε με την ανακοίνωση των παικτών που περιλαμβάνει στα πλάνα του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το φετινό Μουντιάλ στη Ρωσία.

Παράδοση η οποία κάνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να γεμίζει με υπερηφάνεια, συνεχίστηκε με την ανακοίνωση των παικτών που περιλαμβάνει στα πλάνα του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το φετινό Μουντιάλ στη Ρωσία.

Τα «τρία λιοντάρια» μπαίνουν πλέον σε... πυρετώδεις ρυθμούς ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι Φιλ Τζόουνς, Άσλεϊ Γιάνγκ, Μάρκους Ράσφορντ και Τζέσι Λίνγκαρντ, είναι οι εκπρόσωποι των «κόκκινων διαβόλων» στο αγγλικό σύνολο που θα παραστεί στο σπουδαίο τουρνουά του καλοκαιριού.

Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να συνεχίσει μια τρομερή παράδοση που τη θέλει να έχει δικούς της ποδοσφαιριστές στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας σε κάθε μεγάλη διοργάνωση (είτε πρόκειται για Παγκόσμιο Κύπελλο είτε για Euro), από το 1950 μέχρι και φέτος!

Στο Μουντιάλ του ’50, παρόντες από πλευράς των κόκκινων του Μάντσεστερ ήταν οι Χένρι Κόκμπερν και Τζον Άστον, ενώ, αξίζει να σημειωθεί πως οι τέσσερις «διάβολοι» που κλήθηκαν από τον Σάουθγκεϊτ το μεσημέρι της Τετάρτης, ισοφαρίζουν τη μεγαλύτερη σε αριθμό εκπροσώπηση του συλλόγου τους, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας.

Αυτό, συνέβη για 7η φορά στα τελευταία 10 τουρνουά που έχει δώσει το «παρών» η εθνική ομάδα.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x