Αγγλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης φταίει»

Στην αντεπίθεση πέρασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαντώντας στις κατηγορίες της Ρεάλ Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Ντε Χέα, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι ικανοποιημένη που τελικά έμεινε ο Ισπανός.

Δεν μπορούσε να αφήσει αναπάντητες τις κατηγορίες της Ρεάλ Μαδρίτης για τους χειρισμούς της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγεί τι έκανε από την πλευρά της προκειμένου για να ολοκληρωθεί το deal.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κλείνοντας μάλιστα την τοποθέτησή τους εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους που τελικά ο Ισπανός τερματοφύλακας παρέμεινε στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Αρχικά να τονίσουμε ότι δεν ήταν στις προθέσεις της ομάδας μας η παραχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα και η μοναδική επαφή που είχαμε με τη Ρεάλ, ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, με την πρότασή της.

Τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου, εμείς είχαμε τον έλεγχο μονάχα των δικών μας εγγράφων και τα υπόλοιπα, των Νταβίντ, Κέιλορ αλλά και της Ρεάλ, ήταν στα χέρια των ανθρώπων του ισπανικού συλλόγου. Μόλις πέντε λεπτά πριν από τη λήξη της διορίας λάβαμε τα έγγραφα που απαιτούνταν για να ακυρωθεί το συμβόλαιο του Ντε Χέα και να γίνει η μεταγραφή κι εμείς αμέσως ανεβάσαμε τα απαραίτητα δεδομένα στο Σύστημα Μεταγραφών της FIFA. Η Ρεάλ, δεν το έκανε...

Εκτιμούμε πως τελικά το "ναυάγιο" ήταν αποτέλεσμα της καθυστέρησης από πλευράς Ρεάλ. Εμείς είχαμε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και είχαμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει η μεταγραφή, πράγμα για το οποίο είναι ενήμερη και η FA και θα στεκόταν στο πλευρό μας σε περίπτωση που το θέμα πήγαινε στη FIFA για την εγκυρότητα της μεταγραφής. Η Ρεάλ, παρά το γεγονός πως εμείς δηλώσαμε ανοιχτοί να τραβήξουμε το θέμα, δεν ήθελε να το κάνει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε πολύ ευχάριστη θέση από τη στιγμή που παρέμεινε στο ρόστερ ο Νταβίντ Ντε Χέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x