Ιταλία

Μαντσίνι: «Πέταξα ενάμιση χρόνο»

Ως «πεταμένο χρόνο» περιγράφει τον χρόνο που πέρασε στον πάγκο της Ίντερ ως προπονητής ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ αναφέρθηκε στην εθνική Ιταλίας, την οποία θα ήθελε να αναλάβει μια μέρα.

Μιλώντας σε εκδήλωση προώθησης των Unicef και Panini, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για την εθνική Ιταλίας την οποία θα ήθελε να προπονήσει, τον ενάμισι χρόνο στην Ίντερ, αλλά και τα σενάρια που τον μπλέκουν με τη Ρόμα, ενώ δήλωσε οπαδός της Λέστερ.

«Λυπάμαι που έχασα ενάμιση χρόνο εξοντωτικής δουλειάς», δήλωσε ο Μαντσίνι και συνέχισε: «Αν είχα μείνει θα ανταγωνιζόμασταν τη Γιουβέντους. Θα ήθελα να προπονήσω στο εξωτερικό και την εθνική Ιταλίας. Τώρα είναι γεμάτη νέους παίκτες: Ρουγκάνι, Τσιέσα, Μπερναντέσκι και Μπεράρντι. Σε 4 χρόνια θα έχουμε πολύ καλή εθνική ομάδα, ίσως και νωρίτερα».

Για το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα: «Αν η Γιουβέντους περάσει, μπορεί να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το φημολογούμενο «φλερτ» με τη Ρόμα: «Δεν υπάρχει τίποτα με τη Ρόμα. Δεν ξέρω που θα είναι το μέλλον μου. Μερικές φορές οι προπονητές πηγαίνουν κάπου που δεν περιμένουν να πάνε».

Για τη Λέστερ: «Έχω παίξει στη Λέστερ, είμαι οπαδός της, αλλά πρέπει να πω ότι το να προπονήσω την ομάδα είναι δύσκολο. Δεν έχω καμία επικοινωνία με την διοίκηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x