Ιταλία

Μαντσίνι: «Θα έμενα ακόμα δέκα χρόνια στην Ιταλία - Όνειρό μου να γυρίσω στη Σαμπντόρια»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για την εθνική Ιταλίας, τον Τζανλούκα Βιάλι και αποκάλυψε το όνειρό του να επιστρέψει στη Σαμπντόρια.

Ένα νέο ξεκίνημα έχει κάνει εδώ και λίγους μήνες ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος ανέλαβε την εθνική ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, με τον 59χρονο τεχνικό σε συνέντευξη που παραχώρησε να σχολιάζει την επιλογή του.

Ο Μαντσίνι ανέφερε πως θα έμενε στην Ιταλία για ακόμη δέκα χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον σπουδαίο Τζανλούκα Βιάλι.

«Ήμουν πολύ χαρούμενος στην εθνική Ιταλίας, θα έμενα με μεγάλη χαρά για ακόμη δέκα χρόνια. Αλλά είμαι επίσης χαρούμενος στη Σαουδική Αραβία, παρόλο που η δουλειά είναι αρκετά σκληρή. Έχω καταφέρει μόνο να μάθω λίγες λέξεις στα αραβικά».

Για τον Τζανλούκα Βιάλι: «Περάσαμε υπέροχα μαζί όλα αυτά τα χρόνια, ήμασταν νέοι και περάσαμε πολύ καλά. Τον αισθάνομαι πάντα μαζί μου. Η αδελφική φιλία ξεπερνάει τα πάντα. Ο Λούκα είχε χάρισμα. Μια ημέρα όταν παίζαμε, ήρθε καλπάζοντας μέσα στο γήπεδο σα να ήταν άλογο, ήταν τόσο αστείο. Κερδίσαμε εκείνο το παιχνίδι και συνέχιζε να το κάνει για τα επόμενα ματς, γιατί θεώρησε ότι έφερε γούρι».

Ενώ ολοκλήρωσε: «Από τη μέρα που έφυγα, όνειρό μου είναι να επιστρέψω στη Σαμπντόρια. Ήμουν εκεί για 15 χρόνια. Το μυστικό αυτής της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα ήταν ότι ήμασταν όλοι φίλοι και παραμείναμε φίλοι, αν και δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον τόσο συχνά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x