Stoiximan Super League

Μάντζιος: «Έχουμε αδυναμία στις στατικές φάσεις – Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια»

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία της ομάδας του που είναι οι στατικές φάσεις απ’ όπου δέχθηκε και τα δύο πρώτα γκολ, ενώ μίλησε και για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια.

Στην μεγάλη αδυναμία της ομάδας του που είναι οι στατικές φάσεις απ’ όπου δέχθηκε και τα δύο πρώτα γκολ αλλά και στην ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια στάθηκε ο τεχνικός της Λαμίας, Άκης Μάντζιος, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, δεν δώσαμε το δικαίωμα στην Τρίπολη σε όλο το πρώτο ημίχρονο να κάνει μία οργανωμένη φάση. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι και είχαν και οι δύο ομάδες τα διαστήματα τους. Για εμάς η αδυναμία σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν οι στατικές φάσεις, από τις οποίες δεχθήκαμε και τα δύο γκολ και το άλλο που ακυρώθηκε. Καταφέραμε γρήγορα τα ισοφαρίσουμε και εκεί που θα πηγαίναμε με την ισοπαλία στα αποδυτήρια, δεχθήκαμε ένα ίδιο γκολ στις καθυστερήσεις.

Ξεκινώντας στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πάλι γρήγορο γκολ και ήταν και πανέρμοφο. Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο δοκάρι του Ρόμανιτς που θα μπορούσαμε να ξανά μπούμε στο κόλπο και στη συνέχεια ήρθε η αποβολή. Για εμάς εκεί τελείωσε το παιχνίδι και δόθηκε η δυνατότητα στην Τρίπολη να κάνει κι άλλες φάσεις.

Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Προσπαθήσαμε να παίξουμε μπάλα και να έχουμε την κατοχή της. Από εκεί και πέρα, είχαμε αρκετές απουσίες και θεωρώ πως με την επιστροφή των παιδιών θα αποκτήσουμε περισσότερο βάθος. Συνεχίζουμε, έχουμε το παιχνίδι του Κυπέλλου την Πέμπτη και μετά βλέπουμε και πάλι το πρωτάθλημα την ερχόμενη Δευτέρα».


Για τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας: «Το εσωτερικό πρόβλημα δημιουργήθηκε με τον Βελλίδη, αλλά είναι κάτι που το αφήσαμε εκτός αποδυτηρίων. Στα αποδυτήρια δεν υπάρχει πρόβλημα. Σήμερα όμως μας έλειπαν πολλά παιδιά. Σε αυτό το κομμάτι έχουμε κάποια θεματάκια, αλλά μέσα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x