Stoiximan Super League

Μαντζουράκης στον ΣΠΟΡ FM:«Έχασε ευκαιρία ο Ολυμπιακός - Προβάδισμα ο ΠΑΟ στο ντέρμπι»

Την μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Ολυμπιακός για την πρόκριση τόνισε ο Γιάννης Μαντζουράκης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ενώ έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό για τη νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων».

Για το χθεσινό παιχνίδι και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας αλλά και το ντέρμπι «αιωνίων», την Κυριακή στις 19:30 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μίλησε ο Γιάννης Μαντζουράκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο πολύπειρος κόουτς χαρακτήρισε ως «μεγάλη χαμένη ευκαιρία» το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, καθώς τόνισε ότι «έτσι όπως ήρθαν οι συνθήκες του παιχνιδιού και η Μπεσίκτας έμεινε με δέκα παίκτες, έπρεπε το παιχνίδι να διαβαστεί καλύτερα».

Ακόμα μιλώντας για το ντέρμπι ο κ. Μαντζουράκης τόνισε ότι «τα τελευταία ντέρμπι έχουν δείξει ότι τα παίρνει η ομάδα που τα θέλει περισσότερο και έχει και το χρόνο να προετοιμαστεί καταλληλότερα για το παιχνίδι, με βάση αυτό λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχει ένα προβάδισμα γιατί είχε περισσότερο χρόνο να προετοιμαστεί»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μαντζουράκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μάνο Σπανόπουλο:

Για τον χθεσινό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας:

«Ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό εχθές. Όχι γιατί είναι καλύτερη ομάδα καθώς η Μπεσίκτας έδειξε και στα δύο παιχνίδια την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές της. Ήταν ευκαιρία γιατί όταν μένει ο αντίπαλος σου με δέκα παίκτες και είσαι στο 2-1 πρέπει να το φέρεις στην ισοπαλία και να προκριθείς».

Για τα λάθη που στοίχησαν στον Ολυμπιακό την πρόκριση στην επόμενη φάση:

«Θεωρώ ότι όταν παίζει ο αντίπαλος με δέκα παίκτες πρέπει να το μελετήσεις καλύτερα το παιχνίδι. Μπήκε φουριόζος ο Ολυμπιακός και δεν πρόσεξε την άμυνά του. Σίγουρα έγιναν λάθη και από τον τερματοφύλακα δεν έχει άδικο ο κόσμος που γκρινιάζει. Λέει πολλά το γεγονός ότι δέχτηκε δύο γκολ με δέκα παίκτες κυρίως για την αμυντική του λειτουργία. Έγιναν πολλά λάθη συνολικά αλλά και από την αμυντική γραμμή».

Για το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό:

«Το κάθε ντέρμπι έχει ένα δικό του σενάριο. Το πρώτο στοιχείο είναι οι συγκυρίες των παιχνιδιών και το άλλο είναι το πάθος. Ο Παναθηναϊκός είχε τη δυνατότητα να κάνει έναν πιο ολοκληρωμένο κύκλο εργασίας πριν το ματς. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στα τελευταία δύο ντέρμπι που έχουν γίνει είδαμε οτι και στα δύο κέρδισαν οι ομάδες που ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και είχαν μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και γενικώς είχαν προετοιμάσει καλύτερα το παιχνίδι τους. Με βάση αυτό το στοιχείο η πλάστιγγα γέρνει περισσότερο στον Παναθηναϊκό, βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη ομάδα ο Ολυμπιακός».

Για τις αλλαγές που πρόκειται να κάνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι σε σχέση με το χθεσινό παιχνίδι:

«Σίγουρα μπορεί να φέρουν φρεσκάδα αλλά δεν είναι εύκολο να ανακατεύεις την ομάδα. Πρέπει πάντα να υπολογίζεις τι απώλειες έχει η ομάδα. Αν τα μεγάλα ατού βρεθούν στη μέρα τους σίγουρα έχει μεγαλύτερη τύχη».

Για τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και αν πρόκειται να απειληθεί ο Ολυμπιακός

«Η διαφορά είναι πάντα κίνητρο για τον πιο αδύνατο. Δεν νομίζω όμως ότι θα μπορέσει κάποια ομάδα να πλησιάσει τόσο τον Ολυμπιακό και να τον απειλήσει. Έχει τέτοιους παίκτες ο Ολυμπιακός που μπορούν να διαχειρηστούν μέχρι τέλους τη διαφορά που έχουν στο βαθμολογικό πίνακα και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x