Αγγλία

«Μαέστρος» στα ντέρμπι ο Κλοπ (vids)

Ο πρώτος στην ιστορία της Λίβερπουλ που καταφέρνει να σημειώσει το απόλυτο στα τρία πρώτα του ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ έγινε ο Γιούργκεν Κλοπ έπειτα και από το χθεσινό 3-1 του «Άνφιλντ».

Ενδεχομένως να μην είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Γερμανός ανέλαβε έπειτα από το τελευταίο... ανεπιτυχές αποτέλεσμα σε «μάχη» του Μέρσεϊσαϊντ για τους «κόκκινους» της πόλης.

Ο Μπρένταν Ρότζερς, είχε απομακρυνθεί από τον πάγκο της Λίβερπουλ έπειτα από το ισόπαλο (1-1) ματς της 4ης Οκτωβρίου του 2015, στο «Γκούντισον Παρκ».

Έκτοτε, οι «κόκκινοι» μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμες μονομαχίες απέναντι στα «ζαχαρωτά», με τον Γιούργκεν Κλοπ να γίνεται ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ που παίρνει νίκη και στα τρία πρώτα ντέρμπι στα οποία καθοδήγησε την ομάδα!

Μάλιστα, το πρώτο εξ αυτών, την 20η Απριλίου του 2016, έφερε τεράστια νίκη για την ομάδα του, αφού το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με τη σχετική άνεση που φανερώνει το αποτέλεσμα. Ορίγκι, Σακό στο πρώτο ημίχρονο και Στάριτζ – Κουτίνιο στο δεύτερο μέρος βρήκαν από μια φορά το δρόμο για τα δίχτυα για να διαμορφώσουν το επιβλητικό σκορ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x