Stoiximan Super League

Μακ ή Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ, όχι κι οι δύο

Προτεραιότητα στις συζητήσεις με τον Ρόμπερτ Μακ φαίνεται πως έχει δώσει η διοίκηση του ΠΑΟΚ, η οποία έχει παραδεχθεί και το ενδιαφέρον της για τον Βιεϊρίνια. Μέχρι την Τρίτη απαντάει ο Σλοβάκος.

Δύο από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές της «ασπρόμαυρης» εξέδρας φέρονται να εξετάζουν να φέρουν πίσω στην Τούμπα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν προσπάθεια για έναν από τους δύο, αφού οικονομικά δεν μπορεί να γίνει η υπέρβαση, καθώς μιλάμε για ένα ποσό που αγγίζει τα 18 εκατ. ευρώ (για τριετή συμβόλαια συνεργασίας).

Προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» φαίνεται πως έχει η υπόθεση του Σλοβάκου φορ, με τον οποίο πληροφορίες λένε πως υπάρχει ήδη συμφωνία και στο οικονομικό και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να μείνει ελεύθερος από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Όσον αφορά τον Πορτογάλο, τα χρήματα που απαιτούνται για να επιστρέψει στη συμπρωτεύουσα φαίνεται πως αγγίζουν τα 3,5 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει ο Ιβάν Σαββίδης να ανάψει το «πράσινο φως» για την υπέρβαση και την ενίσχυση του ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x