Stoiximan Super League

Μακ: «Η φετινή σεζόν ήταν από τις καλύτερές μου»

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη φετινή σεζόν που πραγματοποίησε, είναι ο Ρόμπερτ Μακ, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του σε Μέσο της Σλοβακίας. Δείτε τι είπε για την Εθνική και τον ΠΑΟΚ.

Να βοηθήσει την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας και να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, την φετινή πολύ καλή σεζόν που έκανε, θέλει ο Ρόμπερτ Μακ, όπως δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του.

«Θέλω να βοηθήσω την εθνική ομάδα στο Euro όσο το δυνατόν περισσότερο. Πλέον στρέφουμε όλη την προσοχή μας στην εθνική ομάδα. Ξέρω ότι όλοι γνωρίζετε πλέον ποιοι είμαστε, αφού όλοι έχουμε μαζί αγωνιστεί για την πρόκριση στα τελικά. Το μόνο πράγμα που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω ήταν η προετοιμασία στην Αυστρία. Αλλά έπαιζα συνεχώς σε αγώνες και προετοιμάστηκα, σωματικά και ψυχικά είμαι καλά», είπε αρχικά.

Για τον ΠΑΟΚ, είπε: «Φέτος ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή μου. Έπαιξα πάνω από 50 αγώνες, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα και Europa League. Ήμουν με την ομάδα πολύ χαρούμενος. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν είχα κάποιον τραυματισμό. Έμεινα εκτός για τέσσερις αγώνες εξαιτίας μίας κόκκινης κάρτας, είμαι λίγο επηρεασμένος, αλλά ευτυχώς όλα τελείωσαν καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x