Stoiximan Super League

Μακ: «Μεγάλη η απραξία, αλλά πάμε για την πρωτιά»

Αν και δεν παραγνωρίζει τις δυσκολίες, λόγω απραξίας, βαθμολογικού μειονεκτήματος και τιμωρίας της έδρας, ο Ρόμπερτ Μακ θέτει ξεκάθαρο στόχο για τον ΠΑΟΚ την πρωτιά στα playoffs.

Μπορεί τα εμπόδια να είναι πολλά για τον ΠΑΟΚ, αλλά ο Ρόμπερτ Μακ δεν χάνει την πίστη του για πρωτιά στα playoffs. Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο Σλοβάκος επιθετικός τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει για το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League, παρότι υπολείπεται δύο βαθμών, δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, ενώ προέρχεται και από μεγάλη αγωνιστική απραξία.

«Το διάστημα απραξίας ήταν πολύ μεγάλο. Σε αυτό προπονηθήκαμε και παίξαμε ένα παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην ομάδα της Βουλγαρίας, Πιρίν. Είχαμε να δώσουμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ο πρόεδρος μας αποφάσισε να προχωρήσουμε. Θα αγωνιστούμε στα πλέι οφ για το Champions League. Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ ξεκινούν έχοντας δύο πόντους, ενώ ο Πανιώνιος όπως και εμείς δεν έχουμε κανέναν. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, έτσι ώστε να κερδίσουμε τη συμμετοχή μας στο Champions League. Ξεκινώντας με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι μία σημαντική και δύσκολη μονομαχία. Επίσης λόγω τιμωρίας θα παίξουμε χωρίς τους οπαδούς μας», τόνισε ο Μακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x