Stoiximan Super League

Μακ: «Να παίζει σε δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές ο Ολυμπιακός»

Σφοδρή επίθεση του Ρόμπερτ Μακ σε Ολυμπιακό και ΕΠΟ για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.«Πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές», τόνισε στον Τύπο της Σλοβακίας.

Λάβρος κατά του Ολυμπιακού, αλλά και της ΕΠΟ εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Μακ μιλώντας στον Τύπο της Σλοβακίας.

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σε μία δική του διοργάνωση με δικούς του διαιτητές. Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν έχει προηγούμενο. Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Όμως είναι τροφή για σκέψη όταν σε κάθε παιχνίδι παίρνει πέναλτι», ανέφερε ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Μέχρι και οι οπαδοί τους είναι στενοχωρημένοι που κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι μεγάλοι ανταγωνιστές μας, παραδέχθηκαν ότι αυτό που μας συνέβη στον ημιτελικό ξεπερνά όλα τα όρια και μας ενθαρρύνουν. Αυτό είναι σημαντικό για μένα. Το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι η ΕΠΟ να συνειδητοποιούσε τι συμβαίνει και να έπαιρνε ριζοσπαστικά μέτρα», πρόσθεσε.

Όσο για το αν περιμένει να αλλάξει κάτι; «Δεν έχει αλλάξει κάτι μέχρι σήμερα. Έχει ματαιωθεί το Κύπελλο, δεν είναι γνωστό αν θα συνεχιστεί. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ μού έχουν συμπαρασταθεί και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ. Το ποδόσφαιρο στη χώρα πρέπει να είναι καθαρό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x