Stoiximan Super League

Μαλεζάς: «Να αποδείξουμε πως το φινάλε στο 2016 δεν ήταν κάτι παροδικό»

Συνέχεια στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις του φινάλε του 2016 θέλει να δώσει ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα του 2017, απέναντι στον Λεβαδειακό, όπως δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς.

Να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο που χάραξε στο φινάλε του 2016 θέλει με τον ΠΑΟΚ ο Στέλιος Μαλεζάς ξεκινώντας από το εξ αναβολής ματς της πρώτης αγωνιστικής σήμερα με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά, ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στη Nova για:

-τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Το βλέπουμε με σοβαρότητα το ματς, θέλουμε να κερδίσουμε για να αποδείξουμε πως ό,τι κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές ότι δεν ήταν παροδικό, αλλά ότι η ομάδα βρήκε το δρόμο της. Ο Λεβαδειακός είναι ομάδα με καλούς παίκτες, έχει μια δύσκολη έδρα και δεν μπορείς να κερδίσεις εκεί χωρίς σοβαρότητα».

-τον απολογισμό του 2016: «Περάσαμε από έναν όμιλο που μας είχαν όλοι ξεγραμμένους, αλλά είχαμε και κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα. Γιατί πρέπει να θυμόμαστε όχι μόνο τα καλά, αλλά και τα άσχημα».

-το καλό φινάλε στο 2016: «Έχουμε δουλέψει κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Στην ομάδα έλειπε το γκολ κι αυτό το πρόβλημα λύθηκε στα τελευταία ματς».

-τη συνεργασία με τον Χατζησαΐα: «Ο Δημήτρης είναι ένα παιδί με πολύ ταλέντο, με στοιχεία που δύσκολα βρίσκεις σε στόπερ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να βοηθάμε τους νεαρούς παίκτες και είναι στο χέρι τους να τα καταφέρουν».

-το πώς αξιοποίησε τη διακοπή: «Ξεκούραση, κυρίως πνευματική, να ξεφύγουμε από όλους και όλα για να επιστρέψουμε όσο πιο σοφοί γίνεται».

-τις ευχές του για το 2017: «Χρόνια Πολλά, με υγεία και υπομονή στις δύσκολες στιγμές που περνούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x