Stoiximan Super League

Μαλεζάς: «Νίκη για να πλησιάσουμε»

Στις λεπτομέρειες περιμένει ο Στέλιος Μαλεζάς ότι θα κριθεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. «Εμείς το παιχνίδι μας», ανέφερε και τόνισε ότι υπάρχει κόπωση στις δύο ομάδες.

Έτοιμος για να αντιμετωπίσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τα υπόλοιπα σημαντικά ματς που έρχονται είναι ο ΠΑΟΚ, σύμμφωνα με τον Στέλιο Μαλεζά που μίλησε στην κάμερα της Nova. Ο 30χρονος στόπερ μίλησε για τον στόχο του «Δικεφάλου του Βορρά» που είναι να επικρατήσει των «ερυθρόλευκων» ώστε να τους πλησιάσει, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα πάει να κάνει το παιχνίδι της. «Υπάρχει κόπωση και στις δύο ομάδες. Και ψυχολογική και σωματική», σχολίασε.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς (1-1) της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Ντόρτμουντ: «Ηταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας άφησε πικρή γεύση για τον τρόπο που ισοφαριστήκαμε. Πήραμε ένα πόντο όμως και είμαστε στο κόλπο της πρόκρισης. Τα δύο παιχνίδια με την Κράσνονταρ θα κρίνουν τα πάντα».

-τρόπο που προσεγγίζει τα παιχνίδια η ομάδα του: «Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα. Για όλες τις συνθήκες ενός αγώνα. Στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ, έπρεπε να κοιτάξουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

-το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τα ντέρμπι αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες. Στόχος η νίκη για να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό. Κύριο μέλημά μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι που έχουμε μάθει με τον προπονητή μας. Βάσει αυτών θα διεκδικήσουμε τη νίκη για εμάς και τον κόσμο μας».

-την κόπωση που έχει η ομάδα του και για τους νέους της παίκτες: «Υπάρχει κόπωση και στις δύο ομάδες. Και ψυχολογική και σωματική. Εχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και μπορούμε να βρούμε τις δυνάμεις. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι εμείς στους πιο νέους, όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς, τον κόσμο. Ολη η Ελλάδα γνωρίζει τι σημαίνουν τα ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x