Stoiximan Super League

Μαλεζάς: «Οι μόνοι υπαίτιοι είμαστε εμείς»

Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν στάθηκε στο διαιτητικό κομμάτι μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με τη Βέροια και σχολίασε ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν έδειξε όσα μπορούσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ευθύνονται για τη νέα βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα που ήρθε με το 0-0 στη Βέροια και σχολίασε ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν και ότι δεν έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μπορούσαν και απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία.

«Αυτό το οποίο γνωρίζουμε όλοι είναι ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Μπορούμε να ρίξουμε σε πολλά πράγματα ευθύνες, αλλά οι μόνοι υπαίτιοι είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές, που δεν αξιοποιήσαμε τις 3-4 καλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και δεν βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που μπορούσαμε», είπε αρχικά σε δηλώσεις που έκανε στη Nova και συνέχισε:

«Εμείς που δεν είχαμε αγωνιστεί στα προηγούμενα παιχνίδια έπρεπε να είχαμε δείξει το κάτι παραπάνω για να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και μπορούμε να διεκδικήσουμε μία θέση στο μέλλον. Όταν έρχεται θετικό αποτέλεσμα κανείς δεν σκέφτεται τις αλλαγές. Δυστυχώς σε άσχημο αποτέλεσμα σκεφτόμαστε τι έφταιξε και τι δεν πήγε καλά. Για μένα έφταιξε το ότι δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε στο μυαλό μας το να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δυστυχώς, ειδικά στο β' ημίχρονο ασχολούμασταν με άλλα πράγματα και όχι με τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι».

Για το γκολ που δεν μέτρησε είπε: «Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν γι' αυτό θα μιλήσουν και είναι οι καθ' ύλην αρμόδιοι».

Για την συνέχεια: «Δυστυχώς δείξαμε ότι η Βέροια ήταν μόνο θεωρητικά αδύναμη, γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα το ξέρει πολύ καλά ο προπονητής κι εμείς οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αν δεν θέλουμε να γκελάρουμε ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x