Stoiximan Super League

Μαλεζάς: «Θα κάνω τα πάντα για την ομάδα»

Την ιδανική στιγμή ήρθε η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος τόνισε τις αλλαγές που εντόπισε τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία του.

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας λίγο μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Ο κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στις αλλαγές που συνάντησε συγκριτικά με την προηγούμενη θητεία του στον «δικέφαλο», αλλά και στην εμπειρία που έχει αποκτήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν περίμενε ότι θα επιστρέψει: «Περίμενα ότι θα επέστρεφα νωρίτερα. Πέρυσι ήταν ο καλύτερος χρόνος για να γυρίσω, αλλά καλύτερα αργά παρά ποτέ. Νομίζω πως φέτος θα είναι ακόμα καλύτερα και για μένα και για την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να την βοηθήσω όσο μπορώ».

Για τις αλλαγές που έχει εντοπίσει στην ομάδα: «Έχει έρθει καινούριος πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και προπονητής. Δηλαδή τα τρία μεγάλα κεφάλια που διοικούν μια ομάδα έχουν αλλάξει, άρα και όλος ο τρόπος σκέψης. Είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι θέλουν για να το κάνουμε πραγματικότητα».

Για το τι έχει αλλάξει στον ίδιο: «Έχω αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα, που είναι πρωτάθλημα μεγάλων απαιτήσεων και η εμπειρία μου στον Παναιτωλικό με έχουν κάνει ακόμα καλύτερο».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Θα χρειαστώ ένα μικρό χρονικό διάστημα να καταλάβω τον τρόπο σκέψης του προπονητή. Από κει και πέρα θα είμαι στη διάθεσή του για την επιλογή της 11άδας». .

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο την ομάδα, άρα θα βοηθήσω και τον εαυτό μου. Όταν η ομάδα πετύχει τους στόχους της τότε κι εγώ θα είμαι ακόμα καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x