Αγγλία

Προς αποχώρηση ο Κίκε Φλόρες

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία ο Κίκε Φλόρες έχει λίγες πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο της Γουότφορντ και μετά το τέλος της σεζόν.

Το μέλλον του Κίκε Φλόρες στον πάγκο της Γουότφορντ μοιάζει αβέβαιο, με τον ίδιο να μην έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του επί του θέματος. Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση του συλλόγου τονίζει ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο και ότι θα υπάρξουν κάποιες συναντήσεις μέσα στο καλοκαίρι με τον Ισπανό προπονητή, ώστε να πάρουν μία απόφαση για το αν θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και του χρόνου.

Σε δηλώσεις του ο 51χρονος τεχνικός τοποθετήθηκε επί του θέματος και ανέφερε: «Ξέρω με ποιους ανθρώπους θέλουν να συνεργάζονται στην ομάδα. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Δουλεύω σε ένα περιβάλλον που νιώθω ότι οι γύρω μου με προστατεύουν. Όταν τελειώσει η σεζόν θα κάτσουμε να συζητήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την καλύτερη απόφαση για όλους μας, εγώ πάντως νιώθω χαρούμενος εδώ. Θέλω να πιστεύω ότι τη φετινή χρονιά οι οπαδοί μας τη χάρηκαν, την απόλαυσαν, δεν ξέρω αν όμως εκτός από αυτούς τη χάρηκαν και άλλοι».

Ο Κίκε Φλόρες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της νεοφώτιστης αγγλικής ομάδας τον περασμένο Ιούνιο. Κατάφερε να εξασφαλίσει από το πρώτο γύρω την παραμονή της ομάδας στην Premier League, αλλά οι μόνο τρεις νίκες σε 15 παιχνίδια μέσα στο 2016 έχουν προβληματίσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζίνο Πόθο.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x