Stoiximan Super League

Μάλλον τελειώνουν οι μεταγραφές για Ολυμπιακό

Μέσα στη μέρα αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό ο Όσκαρ Καρντόσο, που μάλλον θα είναι και η τελευταία φετινή μεταγραφή των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε τον Αλεξί Ρομαό, ενώ μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινώσει τους Πασιένσια, Βιάνα και Καρντόσο, με τον Παραγουανό να φτάνει στην Αθήνα στις 12.00 το μεσημέρι.

Μπορεί οι φίλοι του Ολυμπιακού να περιμένουν και την απόκτηση στόπερ, αλλά όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 μάλλον αυτό δεν θα γίνει, αφού δύσκολα οι πρωταθλητές Ελλάδος θα πραγματοποιήσουν άλλη μεταγραφή.

Όπως όλα δείχνουν, με τα τωρινά δεδομένα, η μεταγραφή του Καρντόσο θα είναι η τελευταία του καλοκαιριού, αφού ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται να προλαβαίνει να κάνει άλλη κίνηση μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (στις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης).

Πάντως, δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα, αφού τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, αλλά όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό είναι πως δύσκολα θα γίνει άλλη προσθήκη εκτός των τεσσάρων που ολοκληρώθηκαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x