Stoiximan Super League

Μαμούτε, Εβαντζελίστα και… ίσως Σίλντενφελντ!

Στην Αθήνα αναμένεται ο Μαμούτε για να αποτελέσει και τυπικά παίκτη του Παναθηναϊκού, ενώ ακολουθεί ο Εβαντζελίστα. Σενάριο… Σίλντενφελντ μετά τον τραυματισμό Σάντσεθ. Εξελίξεις με Καρέλη.

Καταφθάνουν ενισχύσεις για τον Παναθηναϊκό. Ο Μαμούτε θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης των «πράσινων», αφού την άφιξή του στην Αθήνα επιβεβαίωσε ο γιος του μάνατζέρ του, που τον συνοδεύει στο ταξίδι, μιλώντας στο sport-fm.gr. Η συμφωνία με τη Γκρέμιο αφορά το δανεισμό του 20χρονου φορ για ενάμιση χρόνο με οψιόν αγοράς στα 5 εκατ. ευρώ, ενώ θα δοθεί κι ένα ποσό στην ομάδα του σαν «ενοίκιο». Ο νεαρός Βραζιλιάνος θα περάσει από ιατρικά τεστ κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει.

Σειρά θα πάρει ο Λούκας Εβαντζελίστα, για το δανεισμό του οποίου από την Ουντινέζε απομένουν λεπτομέρειες. Η βασική διαφωνία των δύο πλευρών αφορούσε στη διάρκεια δανεισμού του 20χρονου μέσου, με τον Παναθηναϊκό να επιθυμεί να έχει διάρκεια ενάμιση χρόνου και τους Ιταλούς μέχρι το τέλος της περιόδου, ωστόσο φαίνεται πως το εμπόδιο αυτό ξεπερνιέται. Ο Βραζιλιάνος, που αποκτήθηκε και καθιερώθηκε επί Στραματσόνι, είναι έτοιμος να έρθει στην Αθήνα (αν και κάποιες φήμες έλεγαν πως είναι ήδη) για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν σταματά εδώ. Η μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ, που υπέστη κάταγμα βραχίονα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες, έχει βάλει τους ανθρώπους της ομάδας σε σοβαρές σκέψεις για την απόκτηση στόπερ. Σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για δανεικό ποδοσφαιριστή, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα έρθει κάποιος έτοιμος παίκτης για να είναι άμεσα διαθέσιμος ή κάποιος λιγότερο έμπειρος αλλά με προοπτική να μείνει και μετά το καλοκαίρι (οψιόν αγοράς). Φήμες αναφέρουν πως εξετάστηκε η λύση του Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος διατηρεί στενούς δεσμούς με την ομάδα και θέλει πολύ να επιστρέψει, ενώ το κόστος δεν θα είναι υψηλό. Στα αρνητικά της περίπτωσης, ότι έχει λίγες συμμετοχές με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό. Πάντως ο Αντρέα Στραματσόνι κοιτάζει και κάποιες λύσεις από την πατρίδα του για το κέντρο άμυνας.

Εξελίξεις αναμένονται και για τις αποχωρήσεις παικτών. Από το περιβάλλον του Νίκου Καρέλη προκύπτει πως αναμένεται μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θα έρθει πρόταση για τον νεαρό επιθετικό, πιθανότατα από την Ιταλία. Ο Χρήστος Δώνης ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό για να φύγει δανεικός, ενώ σε αναζήτηση συλλόγου βρίσκεται και ο Σωτήρης Νίνης, που φανερά είναι εκτός πλάνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x