Stoiximan Super League

Μάνατζερ Άρθο στο sportfm.gr: «Συζητήσεις με την ΑΕΚ, αύριο οι εξελίξεις»

Ο εκπρόσωπος του Θέσαρ Άρθο, Χόρχε Σαντόμ, μίλησε στο sportfm.gr για την περίπτωση του αμυντικού της ΑΕΚ, αναφέροντας πως η ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Χαμηλά τους τόνους θέλησε να κρατήσει ο μάνατζερ του Θέσαρ Άρθο, Χόρχε Σαντόμ, αναφορικά με τα τελευταία νέα που είδαν το φως της δημοσιότητας για τον εκπρόσωπό του και ομάδα από το Καζακαστάν.

Σε επικοινωνία που είχε το sportfm.gr μαζί του, ο μάνατζερ του Ισπανού αμυντικού ανέφερε πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ και την ομάδα που ενδιαφέρεται. Αποκάλυψε δε ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό συμβόλαιο και αύριο αναμένονται οι εξελίξεις.

«Ο Άρθο πετάει σήμερα το βράδυ για την Ισπανία. Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της ΑΕΚ και της ομάδας που τον θέλει, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Οπότε… βλέπουμε! Δεν υπάρχει κάτι το επίσημο προς το παρόν», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του Ισπανού στόπερ.

Για το ποια ομάδα είναι αυτή που τον θέλει: «Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε την ομάδα».

Για το αν το συμβόλαιο που του προσφέρει είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει στην ΑΕΚ: «Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Ωστόσο, εάν τελικά φτάσουμε σε συμφωνία, τότε θα μιλάμε για ένα πολύ καλό συμβόλαιο».

Για το πότε βλέπει να τελειώνει το θέμα: «Αύριο θα υπάρξουν εξελίξεις, θα έχουμε νεότερα».

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x