Stoiximan Super League

Μάνατζερ Βράνιες: «Ήταν άρρωστος, μπούρδες του Τύπου τα υπόλοιπα»

Τη δική του εκδοχή για την αδικαιολόγητη, σύμφωνα με την ΑΕΚ, απουσία του Ογκνιέν Βράνιες έδωσε ο μάνατζερ του Βόσνιου αμυντικού, Μιραλέμ Γιαγκάνιακ, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης ήταν άρρωστος.

Άρρωστος ήταν ο Ογκνιέν Βράνιες και για αυτό απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ, ενώ είχε ενημερώσει και τους ανθρώπους της ομάδας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Βόσνιου στόπερ.

«Ξέρω ότι με καλείτε για τον Βράνιες, αλλά δεν μπορώ να κάνω το παραμικρό σχόλιο», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του Μιραλέμ Γιαγκάνιακ στη Live Sport και ερωτηθείς αν θα έρθει τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να συζητήσει με τη διοίκηση του συλλόγου, απάντησε:

«Όχι, γιατί να το κάνω; Δεν υπάρχει λόγος. Μιλήσαμε πρόσφατα για το συμβόλαιο. Ήρθε μία πρόταση, απορρίφθηκε, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε».

Στη συνέχεια, ο Γιαγκάνιακ στάθηκε στην αδικαιολόγητη απουσία του πελάτη του από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του: «Τι είναι αυτά που λέτε; Αυτά είναι μαλ@@@! Ο Βράνιες ήταν άρρωστος και γι' αυτό δεν πήγε στην προπόνηση. Με έχουν πάρει κι άλλοι συνάδελφοί σας. Ό,τι έχει γράψει ο ελληνικός Τύπος είναι μπούρδες! Ο Όγκνιεν ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να βγει από το σπίτι του».

Καταλήγοντας, απαντώντας σε ερώτηση αν ενημέρωση ο Βράνιες την ΑΕΚ, υποστήριξε: «Ποιος σας το είπε αυτό; Μίλησαν μαζί του χθες, μίλησαν και σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x