Γαλλία

Μάνατζερ Φαβρ: «Καμία επαφή με Ντόρτμουντ»

Τα σενάρια που θέλουν τον Λουσιάν Φαβρ να αναλαμβάνει τον πάγκο της Ντόρτμουντ διέψευσε ο εκπρόσωπος του έμπειρου τεχνικού, χωρίς όμως να αποκλείσει τίποτα για το άμεσο μέλλον.

Κάθε σενάριο που θέλει τον Λουσιάν Φαβρ να έχει συμφωνήσει με την Ντόρτμουντ για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας για την ερχόμενη σεζόν διέψευσε ο εκπρόσωπος του έμπειρου προπονητή της Νις.

Ο Ελβετός που έχει μια εξαιρετική πορεία στον πάγκο της ομάδας της Νίκαιας είναι μεταξύ των υποψήφιων για να αντικαταστήσουν τον Τόμας Τούχελ, που θεωρείται τελειωμένη υπόθεση για τους Βεστφαλούς και μάλιστα σύμφωνα με πληθώρα διεθνών ΜΜΕ, υπάρχει ήδη συμφωνία του προπονητή με την Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, ο ατζέντης του τεχνικού, Κριστόφ Παγιότ, διέψευσε όλες αυτές τις πληροφορίες. «Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και στον Λουσιάν Φαβρ, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Νις ή ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και σε μένα», είπε ο αρχικά και πρόσθεσε:

«Η ερώτηση για το αν θα φύγει από τη Νις, θα έχει νόημα μόνο αν η Ντόρτμουντ πραγματικά γνωστοποιήσει τα “θέλω” της», κατέληξε ο Παγιότ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x