Stoiximan Super League

Μάνατζερ Κάμπελ: «Ο Ολυμπιακός προσπάθησε αρκετές φορές να τον αγοράσει»

Ο εκπρόσωπος του Τζόελ Κάμπελ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε αρκετές φορές να αποκτήσει τα δικαιώματα του Κοσταρικανού επιθετικού και αναφέρθηκε στην παρουσία που είχε στους Πειραιώτες.

Ο Τζόελ Κάμπελ βρίσκεται και πάλι σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν κατάφερε να μείνει ούτε στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας (29 συμμετοχές/3 γκολ) που τον είχε αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ όπου ανήκει.

Ο μάνατζερ του, Χοακίμ Μπατικά, μίλησε για το μέλλον του Κοσταρικανού εξτρέμ και παράλληλα αναφέρθηκε στις ομάδες που έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια ως δανεικός από τους «κανονιέρηδες» και μεταξύ αυτών είναι ο Ολυμπιακός, που τον είχε στο ρόστερ του τη σεζόν 2013-14.

«Στον Ολυμπιακό ο Τζόελ πέτυχε πολλά σημαντικά πράγματα, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να τον πάρει πολλές φορές. Ήταν ηγέτης αδιαμφισβήτητα, στο κέντρο της ομάδας που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια, είχε καλή παρουσία στο Champions League και σκόραρε ενάντια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν και αποκλείστηκε μετά», ανέφερε στο «lucarne-opposee.fr» ο μάνατζερ του Κάμπελ.

inner

«Πιστεύω πως ένας 24χρονος που έχει παίξει στο Champions League, στα προημιτελικά του Μουντιάλ, στα πρωταθλήματα των Ισπανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Ελλάδας και Πορτογαλίας, έχει πολύ σημαντικές εμπειρίες και πως οι στόχοι του παραμένουν σημαντικοί. Συνεχίζει να δουλεύει κάθε μέρα για να έχει έναν σημαντικό αριθμό αγώνων κάθε χρόνο», σχολίασε επίσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x