Ισπανία

Μάνατζερ Μπενζεμα: «Είναι χαρούμενος στη Ρεάλ ο Καρίμ»

Καμία τάση φυγής από την Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ο Καρίμ Μπενζεμά, όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του, Καρίμ Τζαζίρι, απαντώντας στις φήμες που ήθελαν την Άρσεναλ να έχει κάνει πρόταση για τον Γάλλο φορ.

Ευτυχισμένος που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Καρίμ Μπενζεμά, σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Καρίμ Τζαζίρι, ο οποίος τόνισε πως ο 29χρονος φορ δεν έχει σκεφτεί ποτέ να φύγει από την ομάδα. Έτσι, απάντησε στις φήμες που ήθελαν την Άρσεναλ να έχει καταθέσει πρόταση για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του τον προηγούμενο μήνα και δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα» δήλωσε στο «SkySports» ο Τζαζίρι.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος επιθετικός είναι μέλος της «βασίλισσας» από το καλοκαίρι του 2009, όταν και αποκτήθηκε έναντι 41 εκατ. ευρώ από τη Λιόν, και σε αυτές τις 9 σεζόν έχει μετρήσει 182 γκολ σε 373 συμμετοχές, βοηθώντας τη Ρεάλ να κατακτήσει 3 Champions League, 2 πρωταθλήματα Ισπανίας και ισάριθμα εγχώρια κύπελλα.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x