Stoiximan Super League

Μάνατζερ Τελάντερ: «Ενδιαφέρον από Ιταλία και Αγγλία για τον Ράσμους»

Το ενδιαφέρον από συλλόγους της Ιταλίας, του Βελγίου, της Αγγλίας αλλά και της Ελβετίας έχει συγκεντρώσει πάνω του ο Ράσμους Τελάντερ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι παρακολουθούν την περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ και έχουν δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του παίκτη, Μικέλ Νίσσεν

Ο Δανός μάνατζερ αναφέρθηκε, επίσης στην ύπαρξη συζητήσεων με την διοίκηση του Παναθηναϊκού προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα αποχώρησης του 26χρονου ποδοσφαιριστή από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα tipsbladet.dk:

«Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι πως αναζητούμε μία λύση και ελπίζουμε ο Ράσμους να μείνει ελεύθερος μέσα στις επόμενες ημέρες.

Υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ενδιαφέρον από Ιταλία, Βέλγιο, Αγγλία, Ελβετία και φυσικά από ομάδες τις Σκανδιναβίας. Ο Ράσμους είναι ένας διεθνής παίκτης που διακρίνεται για την δύναμη και την ταχύτητα του ,είναι ιδιαίτερα χαρισματικός στο γήπεδο και εφόσον υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ως ελεύθερος αποτελεί μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίπτωση για πολλούς συλλόγους».


Υπενθυμίζεται πως σήμερα (02/08) εκδικάστηκε στην ΕΕΟΔ η προσφυγή του Ράσμους Τελάντερ κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους πράσινους να εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί στο ενδεχόμενο της αποδέσμευσης του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x