Αγγλία

Μανέ: «Πρωτάθλημα; Γιατί όχι;»

Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ περνάει μια -εντελώς αναίτια, αλλά εξαιρετικά έντονη- κρίση αισιοδοξίας και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Λίβερπουλ μετά από 5 αγωνιστικές στην Premier League βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς διαφορά από τις ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ που μοιράζονται την κορυφή.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν φαίνεται αρκετό για να χάσει την αισιοδοξία του ο Σαντιό Μανέ. Ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων» όχι μόνο δεν πτοείται από τα φετινά –δεν τα λες και λίγα- στραβοπατήματα της ομάδας του, αλλά φαίνεται να πιστεύει κάτι μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κορυφή.

«Ειλικρινά, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον τίτλο. Δεν επικεντρωνόμαστε στις άλλες ομάδες, μόνο σε εμάς και γνωρίζουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και γιατί να μην κερδίσουμε στο τέλος τον τίτλο;».

Το γεγονός ότι η Λίβερπουλ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (σε όλες τις διοργανώσεις), ίσως του διαφεύγει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x