Γενικά

Μανιάτης: «Ακόμα δεν ξέρω τίποτα»

Όλα ανοιχτά αναφορικά με το μέλλον του τα άφησε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τόνισε με νέες του δηλώσεις ότι δεν έχει μιλήσει ούτε με ιθύνοντες της Σταντάρ Λιέγης, ούτε με του Ολυμπιακού.

Άγνωστο παραμένει ακόμα το μέλλον του Γιάννη Μανιάτη μετά το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται και τυπικά ο δανεισμός του με τη Στάνταρ Λιέγης, όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος μέσω των δηλώσεών του.

Ο διεθνής αμυντικός χαφ ρωτήθηκε για ακόμα μία φορά για το αν θέλει να συνεχίσει στο Βέλγιο ή η επιθυμία του παραμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και υπογράμμισε ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει τι θα κάνει μετά τη λήξη της συμφωνίας του με τους Βέλγους, καθώς δεν έχει προλάβει να μιλήσει ούτε με τη διοίκηση της Σταντάρ, ούτε με αυτή των «ερυθρολεύκων».

«Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, είτε με ανθρώπους της Σταντάρ, είτε στην Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό έχουν τον τελικό του Κυπέλλου στις 7 Μαϊου και τώρα είναι συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον στόχο. Όσο για εμένα, έχω προσαρμοστεί στο βελγικό πρωτάθλημα. Μου πήρε δύο-τρία ματς για να βρω τα πατήματά μου και να κερδίσω τη θέση μου και τώρα νιώθω μια χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x