Stoiximan Super League

Μανιάτης: «Ευχαριστώ τον προπονητή μου»

Για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και το πρώτο του ματς με τον Ατρόμητο μίλησε ο Γιάννης Μανιάτης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επάνοδό του.

Χαρούμενος για την επιστροφή του σε φουλ αγωνιστική δράση παρουσιάστηκε ο Γιάννης Μανιάτης μετά τη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι ήταν επιθυμία του ίδιου να είναι στην αποστολή, γεγονός που αποδέχθηκε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την πρώτη του συμμετοχή έπειτα από αγωνιστική απραξία: «Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη. Από όσο θυμάμαι ο Ατρόμητος έχει καιρό να κερδίσει εδώ, στο γήπεδο της Τρίπολης, οπότε αυτή η νίκη έχει μεγαλύτερη αξία. Σίγουρα χθες έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Υπέγραψα και μετά από λίγο έκανα προπόνηση με την ομάδα. Εγώ ζήτησα να είμαι στην αποστολή, εγώ ζήτησα να παίξω. Αυτό το δέχθηκε ο προπονητής μου και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σήμερα και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στη νίκη, που δίνει μεγάλη ψυχολογία στα παιδιά. Δίνει και σε μένα γιατί μου λείπουν τα παιχνίδια, ο ρυθμός για να επιστρέψω εκεί που θέλω και να βοηθήσω την Εθνική να πετύχει τους στόχους της».

Για τα συναισθήματά του: «Να πω την αλήθεια στην αρχή ένιωθα λίγο χαμένος, γιατί έχω καιρό να αγωνιστώ σε επίσημο παιχνίδι, αλλά με τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα είμαι καλύτερος και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Για την παρουσία του Μίχαελ Σκίμπε: «Δεν ήξερα ότι είναι εδώ. Με χαροποιεί αυτό. Ο Σκίμπε έχει δειξει τη στήριξή του σε όλους τους παίκτες, ακόμα και σε αυτούς που δεν αγωνίζονταν επειδή δεν είχαμε ομάδα. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτό το κλίμα θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει».

Για το αν είναι πιθανή η επιστροφή του στην Εθνική: «Ελπίζω πως ναι. Αυτό θέλω να βοηθήσω τα παιδιά. Ακόμα και οι συμπαίκτες μου χάρηκαν που θα αγωνίζομαι πλέον και θα μπορώ να τους βοηθήσω. Το είπα και προηγουμένως ότι το σημαντικό στην Εθνική είναι το κλίμα. Το λέω και θα το ξαναλέω, γιατί αυτό θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση που ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια και αυτή η προσπάθεια που άρχισε από τα παιχνίδια της Αυστραλίας συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για να περάσουμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας».

Για το αν βελτιώνεται ο Ατρόμητος με τη δική του προσθήκη: «Το μόνο που έχω να κάνω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να παίζει καλά, να παίρνει αποτελέσματα. Σιγά-σιγά με τις προπονήσεις θα μάθω και τα παιδιά, γιατί δεν πρόλαβα ούτε να τους γνωρίσω, αλλά έστω κι έτσι κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τα μέτρα που έδωσε στον Αστέρα ο Ατρόμητος: «Νομίζω ότι εκτός από την οδηγία του προπονητή να είμαστε συμπαγείς, τα παιδιά ήταν και κουρασμένα, καθώς είχαν κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Γενικά τον τελευταίο καιρό παίζουν δύο φορές την εβδομάδα, οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να τρέξουν και να δώσουν κάτι παραπάνω, οπότε μιλήσαμε, ήμασταν πιο συμπαγείς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που έπρεπε να πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x