Stoiximan Super League

Μανίκας: «Οι τραυματισμοί στέρησαν μια ποδοσφαιρική καριέρα από τον Ντάνο»

Για τη σχέση που είχε με τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο, κατά την κοινή τους θητεία στον Εθνικό Αστέρα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου, Αντώνης Μανίκας.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Αντώνης Μανίκας να βρίσκεται στον Πανιώνιο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει προπονητής του Εθνικού Αστέρα και μάλιστα είχε υπό τις οδηγίες του τον μεγάλο νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Καισαριανής, τονίζοντας ότι οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω και δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα θέματα του Πανιωνίου, υπογραμμίζοντας ότι οι Νεοσμυρνιώτες δεν μπορούν να κάνουν λόγο για εύκολους αντιπάλους στους προκριματικούς γύρους του Europa League.



Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Μανίκας:

Για τον Γιώργο Αγγελόπουλο όταν τον είχε παίκτη στον Εθνικό Αστέρα:
«Ήταν ένα παιδί που το δοκίμασα. Ήταν αριστεροπόδαρος και μου άρεσαν οι φυσικές του δυνάμεις. Έπαιζε αριστερό στόπερ και αριστερό μπακ. Ήταν ταχυδύναμος. Ήταν καλό παιδί, εργατικός. Δεν του βγήκε το ποδόσφαιρο. Είχε τραυματισμούς και σε τέτοια ηλικία μπορείς εύκολα να χάσεις το δρόμο σου».

Για τη σχέση που είχε μαζί του: «Είχα ιδιαίτερη σχέση μαζί του, γιατί τότε λόγω της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου ερχόταν μαζί μου στο νοσοκομείο και μου έκανε παρέα».

Για τους Μασούντ και Χατζισαφί: «Είναι ευχάριστο για αυτά τα παιδιά που έχουν ποιότητα και ως άνθρωποι. Είναι πολύ ευχάριστο που έμεινε ο Μασούντ και ήρθε και ο Χατζισαφί».

Για τα ματς με την Γκόριτσα: «Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Αν πούμε με την Γκόριτσα ότι είναι εύκολα παιχνίδια θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ μας, οπότε πρέπει είμαστε πολύ προσεκτικοί για να ξεκινήσουμε με το δεξί».

Για την απόφαση να εμπιστευθούν τον Μιχάλη Γρηγορίου: «Είχαμε αποφασίσει να πάμε σε ελληνική λύση και να πάμε πολύ γρήγορα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει δώσει πολύ καλά δείγματα και ως αντίπαλος που τον έχουμε αντιμετωπίσει. Έχει δώσει καλά δείγματα γραφής σε όσες ομάδες έχει δουλέψει. Δεν είναι ουρανοκατέβατος, δεν είναι τυχαίος».

Για τον Χατζισαφί: «Είναι βασικός στην εθνική ομάδα. Νομίζω ότι μπορεί να παίξει πολλές θέσεις. Και εσωτερικά και σαν οχτάρι και στα άκρα. Είναι πολυσύνθετος και με μεγάλη ποιότητα».

Για το τι περιμένουμε μεταγραφικά από τον Πανιώνιο: «Θα γίνουν κάποιες δοκιμές με τον προπονητή. Ίσως να έχουμε διαφοροποιήσεις. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με το δεξί στην Ευρώπη. Ίσως χρειαστούμε κάποιον επιθετικό, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο. Ο Ντουρμισάι είναι καλύτερος, ο Μασούρας είναι όλο και καλύτερος, ο Λάμπρου βελτιώνεται».

Για τον Βασιλόγιαννη: «Τον ξέρω από τον Εθνικό. Είναι κοντός παίκτης, αλλά με μεγάλη τεχνική και ταχύτητα. Θα μπορούσε να κάνει καλύτερη καριέρα και μου έκανε εντύπωση που έφυγε για την Τουρκία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x