Ευχαριστημένος από την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό της σεζόν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μάνος αναφερόμενος στο 3-2 επί της Βιτορούλ, αλλά και από το γκολ που σημείωσε.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι επειδή ο αντίπαλος έχει ξεκινήσει νωρίτερα την προετοιμασία του. Βρισκόμαστε περίπου στο ένα τρίτο της προετοιμασίας. Δώσαμε όλα τα παιδιά τον καλύτερό μας εαυτό με όσες δυνάμεις είχαμε. Καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, το οποίο είναι καλό για τη συνέχεια. Παίζουμε για να κερδίζουμε. Πρέπει να βγάλουμε κι άλλα πράγματα μέσα στο γήπεδο, σίγουρα περισσότερα τρεξίματα, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή και πιστεύω στη συνέχεια να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στον ρυθμό», τόνισε στο Olympiacos TV και για το τέρμα που σημείωσε, είπε: «Σίγουρα, λειτουργεί στην ψυχολογία του επιθετικού το γκολ, πρέπει να είναι κοντά στο γκολ για να παίρνεις ψυχολογία και να βοηθάς την ομάδα σου».

Για τις αναμετρήσεις με την Πλζεν για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, σχολίασε: «Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, αλλά είμαστε ο Ολυμπιακός. Πρέπει να κοιτάξουμε την Πλζεν στα μάτια και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που θα περάσουμε στον επόμενο γύρο».