Stoiximan Super League

Μανούσος στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν έπεσε ξύλο στο Καραϊσκάκη, το έχει χειριστεί λάθος ο Μαθιουλάκης»

Ο Γιώργος Μανούσος δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ότι δεν έπεσε ξύλο την 1η Απριλίου στο Καραϊσκάκη, αλλά και πως έχει χειριστεί λάθος την υπόθεση ο πρόεδρος του Πλατανιά. «Να λέγονται αλήθειες», τόνισε.

Τη θέση του για την υπόθεση της αναμέτρησης, Ολυμπιακός-Πλατανιάς, που διεξήχθη την πρώτη Απριλίου και για την οποία οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία (αφαίρεση έξι βαθμών), επανέλαβε ο Γιώργος Μανούσος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλωτσιές και μπουνιές δεν έπεσαν», τόνισε ο 31χρονος επιθετικός, αλλά και ότι έχει χειριστεί λάθος το θέμα ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης. «Θυμήθηκε μετά από 22 ημέρες να πει ότι έγιναν βιαιοπραγίες», είπε με νόημα στον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τις επαφές του με τον Ατρόμητο, αλλά επεσήμανε ότι τίποτα δεν είναι οριστικό και πως σε 5-6 ημέρες θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, καθώς έχει μιλήσει και με άλλες ομάδες.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν έχει κλείσει στον Ατρόμητο: «Είμαι σε συζητήσεις, αλλά δεν είναι ακόμα τίποτα σίγουρα. Νομίζω ότι θα έχουμε εξελίξεις σε 5-6 ημέρες, έχω μιλήσει και με άλλες ομάδες».

-το γεγονός ότι δεν ήταν… βελούδινο το διαζύγιό του με τον Πλατανιά και την υπόθεση με τον Ολυμπιακό: «Όχι δεν έφυγα καλά, δυστυχώς. Δεν έφυγα όπως ήθελα εγώ, αν και κάναμε καλή σεζόν με την ομάδα. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε με τον κύριο Μαθιουλάκη. Θα έπρεπε να κάνει καλύτερη διαχείριση του γεγονότος, μετά τα όσα προέκυψαν την Πρωταπριλιά. Νομίζω ότι έχει κάνει λάθος και εύχομαι να μην του στοιχίσει. Απ’ ότι βλέπω έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και είναι δύσκολο να χτισθεί μια ομάδα από την αρχή. Το θετικό είναι ότι κρατάει τον κύριο Παράσχο, είναι το πιο σημαντικό».

-το τι θεωρεί ότι έκανε λάθος ο κύριος Μαθιουλάκης: «Θα μπορούσε να μην ασχοληθεί καν με ό,τι γίνει. Τα έχω ξαναπεί. Θυμήθηκε μετά από 22 ημέρες να πει ότι έγιναν βιαιοπραγίες. Χθες βγήκαν 17 καταθέσεις που λένε ότι δεν έγινε τίποτα. Αυτά που είπα εγώ και έγινα το μαύρο πρόβατο και έφυγα από την ομάδα… δηλαδή πρέπει να φύγουν και άλλοι παίκτες τώρα; Όποιος γνωρίζει από ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει πολλά πράγματα πλέον. Πρέπει να λέγονται αλήθειες και όχι παραπάνω πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κλωτσιές και μπουνιές δεν έπεσαν. Το θεωρώ λήξαν αυτό που έγινε με εμένα και τον Πλατανιά, το αφήνω πίσω και δεν με απασχολεί πλέον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x