Europa League

Μανθάτης: «Κρατάμε την πρόκριση και πάμε για πρωτιά στην Κύπρο»

Την πρόκριση στους «32» του Europa League και όχι την ισοπαλία με τη Γιουνγκ Μπόις κράτα ο Γιώργος Μανθάτης για τον Ολυμπιακό, ενώ ζήτησε νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο νεαρός μέσος των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια και ατυχία στην τελική φάση, πως υπήρξε έλλειψη ρυθμού, ομοιογένειας και πειθαρχίας και θεωρεί πως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτοί που έπρεπε, ενώ ο Πάουλο Μπέντο δείχνει εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά και πρέπει να τις εκμεταλλεύονται.

Αναλυτικά: «Μας έλειψαν τα σωστά τελειώματα, ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Κρατάμε την πρόκριση και τώρα πάμε στην Κύπρο για την πρώτη θέση. Μας έλειπε ο ρυθμός, αλλά δεν είναι αυτό το μεγάλο πρόβλημα, γιατί έχουμε αρκετούς διεθνείς που έπαιξαν αυτό το διάστημα.

Νομίζω πιο μεγάλο θέμα ήταν η ομοιογένεια που δεν είχαμε, η έλλειψη πειθαρχίας και γενικά η συμπεριφορά μας στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε, πετύχαμε ένα γκολ, δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε για τη νίκη.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παίζουμε δίπλα στους παίκτες από την πρώτη ομάδα, ο κόουτς μας έχει δώσει ευκαιρίες, μας εμπιστεύεται και αυτό μας δίνει και αυξάνει το κίνητρο που έχουμε να τα δίνουμε όλα και στις προπονήσεις, προκειμένου να γίνουμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x