Europa League

Μανθάτης: «Πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι»

Το σύνθημα για πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Europa League από το πρώτο παιχνίδι, έδωσε ο Γιώργος Μανθάτης, που κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στον αγώνα με την Οσμανλίσπορ.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την πρώτη αναμέτρηση (16/2, 20:00) με την Οσμανλίσπορ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την φάση των «32» του Europa League και ο Γιώργος Μανθάτης δηλώνει ανυπόμονος για τον αγώνα της Πέμπτης.

Μιλώντας στον «Πρωταθλητή», ο νεαρός μεσοεπιθετικός που έχει «αρπάξει από τα μαλλιά» τις ευκαιρίες που του δίνει ο Πάουλο Μπέντο, κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και ευχήθηκε η ομάδα του να καταφέρει να πάρει ένα σκορ, που θα τις δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Άγκυρα σε μια εβδομάδα.

«Ανυπομονώ να έρθει το ματς. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Νομίζω ότι το διάλλειμα από την ευρωπαϊκή μας παρουσία… παραήταν μεγάλο. Έχει λείψει σε όλους μας η Ευρώπη και όποιον ποδοσφαιριστή και να ρωτήσεις στην ομάδα, θα πει το ίδιο πράγμα» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να ‘καθαρίσουμε’ την πρόκριση από το πρώτο κιόλας ματς. Στόχος είναι να νικήσουμε και ει δυνατόν να πάρουμε και ένα σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Άγκυρα. Για να το καταφέρουμε αυτό, όμως, θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου μας, όπως πάντα. Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο, να… βράζει που λέμε.

Ομάδα και κόσμος να δώσουμε στον αντίπαλο να καταλάβει ότι εδώ είναι το κάστρο του Ολυμπιακού και ότι μόνο… ηττημένοι μπορούν να φύγουν από εδώ. Το αγωνιστικό κομμάτι μπορεί να ανήκει στους ποδοσφαιριστές, αλλά η ατμόσφαιρα του γηπέδου, η φωνή από την εξέδρα, πάντα επηρεάζουν τον αντίπαλο και μπορούν να γυρίσουν κάθε ματς υπέρ μας, όποια μορφή κι αν έχει αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x