Κύπελλο Ελλάδας

Μανωλάς: «Βαριά η ευθύνη»

Μεγάλη ευθύνη και δύσκολη αποστολή χαρακτήρισε ο Στέλιος Μανωλάς την ανάληψη των ηνίων της ΑΕΚ, ενώ εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από την εικόνα απέναντι στον Ατρόμητο (1-0).

Ο Στέλιος Μανωλάς έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από όσα ζήτησε από τους παίκτες του στη… μισή προπόνηση που έκανε από τη στιγμή που ανέλαβε στη μετα-Πογέτ εποχή. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε μετά το 1-0 επί του Ατρομήτου στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου βαριά την ευθύνη που ανέλαβε.

«Σε άδειο γήπεδο… Κρίμα, κρίμα… Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχαμε από το πρώτο λεπτό την πρωτοβουλία των κινήσεων. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα δούμε την Τρίτη», ανέφερε στην κάμερα του ΟΤΕ για τη νίκη.

Όσο για το νέο του ρόλο, είπε: «Όποιος είναι στην ΑΕΚ και έχει ζήσει χρόνια ξέρει πως είναι πολύ βαριά η ευθύνη. Δεν είναι και το καλύτερο χθες το βράδυ να αναλάβω την ομάδα, γιατί και τον Ατρόμητο δεν τον ξέρω καλά. Πάντως σταθήκαμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x