Ιταλία

Έκλεισε στη Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς και γίνεται… παρτενέρ των Πασαλίδη, Μπόατενγκ!

Ο Κώστας Μανωλάς αποδέχτηκε την πρόταση της Σαλερνιτάνα, η οποία πήρε το… μπρα-ντε-φερ με τη Βερόνα και απέσπασε τη θετική απάντηση του Έλληνα στόπερ.

Παίκτης της Σαλερνιτάνα θα πρέπει να θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς!

Ο Έλληνας αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα για συμβόλαιο έξι μηνών χωρίς οψιόν αγοράς και κάπως έτσι επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Serie A μετά την αποχώρησή του από τη Νάπολι τον Ιανουάριο του 2022.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πέντουλα, ο 32χρονος την Πέμπτη (08/02) θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί.

Μάλιστα, στη Σαλερνιτάνα ο Μανωλάς θα βρει και έναν συμπατριώτη του, τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, όπως και τον άλλοτε αμυντικό της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ, με την ομάδα του Σαλέρνο να ενισχύεται σημαντικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να δώσει την, ομολογουμένως, δύσκολη μάχη για παραμονή στην κατηγορία.

Θυμίζουμε πως το σύνολο του Φιλίπο Ιντζάγκι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς και ευελπιστεί σε ένα comeback με σερί θετικών αποτελεσμάτων, προκειμένου να πανηγυρίσει τη σωτήρια της στο τέλος της σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x