Ιταλία

Μανωλάς: «Μόνο ο Θεός ξέρει για το μέλλον μου»

Για ακόμα μια φορά κλήθηκε να απαντήσει για το μέλλον του ο Κώστας Μανωλάς, τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ τον στέλνουν σε διάφορες ομάδες, μόνο ο Θεός ξέρει πού θα είναι τη νέα σεζόν.

Απόλυτη αφοσίωση στη Ρόμα για όσο καιρό αποτελεί ποδοσφαιριστή της ομάδας δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς στο περιθώριο συνέντευξής του στο «Sky Sport Italia», κληθείς να απαντήσει στα σενάρια που τον φέρνουν στο στόχαστρο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

«Οι εφημερίδες με έχουν στείλει παντού. Ρεάλ Μαδρίτης, Άρσεναλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αλήθεια είναι ότι μόνο ο Θεός ξέρει πού θα είμαι του χρόνου. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο στη Ρόμα και θέλω να αποδίδω καλά εδώ. Υπόσχομαι ότι θα δίνω το 110% των δυνατοτήτων μου και όλη μου την ψυχή για αυτή την ομάδα. Αν η Ρόμα δεν ήταν μια σπουδαία ομάδα, δεν θα ερχόμουν ποτέ εδώ», είπε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός που εσχάτως εμφανίζεται πολύ κοντά στην Ίντερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρόμα δεν μπαίνει σε διαδικασία συζητήσεων αν η πρόταση δεν υπερβαίνει τα 40 εκατ. ευρώ, ενώ πλέον με τον Μόντσι να αναλαμβάνει τα ηνία όλου του αγωνιστικού σχεδιασμού δεν αποκλείεται να αλλάξουν πλήρως και τα δεδομένα στην υπόθεση του διεθνή σέντερ μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x