Ιταλία

Μανωλάς: «Μπράβο στον Ρανιέρι, μεγαλύτερη έκπληξη από το 2004»

Ο Κώστας Μανωλάς συνεχάρη τον Κλαούντιο Ρανιέρι για την επιτυχία του με τη Λέστερ, την οποία χαρακτήρισε μεγαλύτερη από αυτή της Ελλάδας στο Euro 2004.

Μπορεί η συνεργασία τους στην Εθνική να μην έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά ο Κώστας Μανωλάς έβγαλε το καπέλο στον Κλαούντιο Ρανιέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λέστερ.

«Συγχαρητήρια στον κύριο Ρανιέρι, που ήταν ο προπονητής μου στην Εθνική Ελλάδας. Η Λέστερ είναι μεγαλύτερη έκπληξη από την κατάκτηση του Euro από την Ελλάδα το 2004. Η Ελλάδα τότε έπαιξε έξι-επτά παιχνίδια, συνεπώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Αλλά η Λέστερ είχε 38 ματς με πολύ δυνατούς αντιπάλους», τόνισε ο διεθνής αμυντικός στο Radio Roma.

Όσο για τη μάχη για τη δεύτερη θέση, αν και οι «τζιαλορόσι» είναι στο -2 από τη Νάπολι, είπε: «Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να κάνεις μια καλή εμφάνιση. Η Ρόμα πάντα κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη νίκη. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Μίλαν γιατί χρειάζεται βαθμούς. Η μάχη για τη δεύτερη θέση δεν έχει τελειώσει. Η Νάπολι έχει ένα εύκολο έργο (σ.σ. εντός έδρας με τη Φροζινόνε), αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x