Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Πάμε να το πάρουμε»

Το βάρος και στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών εν όψει του μεγάλου τελικού του Σαββάτου έριξε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Μανωλάς.

Απόλυτα ικανοποιημένος από το πρόσωπο και το πάθος που δείχνουν στις προπονήσεις οι παίκτες του έχει μείνει ο Στέλιος Μανωλάς, όπως φάνηκε στη σημερινή του ομιλία, στην οποία ο προπονητής της ΑΕΚ θέλησε να τους «ντοπάρει» και ψυχολογικά.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβάλλουν όλες αυτές τις μέρες οι παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το Σάββατο δεν μπορούν να παίξουν όλοι ενώ υπερτόνισε την ανάγκη να είναι όλοι συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί μέχρι τη μέρα του αγώνα, έχοντας πίστη στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Με χαροποιεί που βλέπω από όλους σας μεγάλο πάθος και διάθεση στις προπονήσεις. Βλέπω τη διάθεσή σας για αυτό το παιχνίδι. Μακάρι να μπορούσα να σας βάλω όλους, γιατί ξέρω πόσο το θέλετε, όμως δυστυχώς αυτό δεν γίνεται. Σας είπα από την πρώτη μέρα ότι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τίποτα άλλο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην καθημερινότητά σας, να είστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να μη βγάζετε καθόλου από το μυαλό σας ότι θα κατέβουμε στο ματς για να πάρουμε το Κύπελλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x