Ιταλία

Μανωλάς: «Στη Ρόμα και του χρόνου»!

Ούτε Ίντερ, ούτε Άρσεναλ, ούτε… πουθενά! Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στο ιταλικό SkySport, τονίζοντας πως σκέφτεται τον εαυτό του στη Ρόμα και την επόμενη σεζόν! «Δεν έχω εκφράσει πρόθεση να φύγω», είπε.

Μήνες τώρα, ένα… σίριαλ απασχολεί τη Ρώμη (και εμάς): Πού θα πάει ο Κώστας Μανωλάς!

Φαίνεται, ωστόσο, ότι ο Έλληνας διεθνής… δεν το κουνάει!

Με δηλώσεις του στο SkySport της Ιταλίας, ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα αναφέρθηκε στη φημολογία για μετακίνησή του σε ομάδα της Premier League (έχει ακουστεί για τις μισές ομάδες…), τονίζοντας: «Εγώ σκέφτομαι τον εαυτό μου στη Ρόμα και την επόμενη σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν έχω κάνει κουβέντα με την ομάδα, δεν έχω εκφράσει πρόθεση να φύγω. Με βλέπω εδώ, τζιαλορόσο. Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο και δεν έχω μιλήσει με την ομάδα για να φύγω. Έχει γίνει λόγος για διάφορες ομάδες, σχετικά με μένα και το μέλλον μου, αλλά τίποτα δεν είναι αλήθεια. Εάν δεν συμβεί κάτι, πρέπει να μιλήσουμε με την ομάδα και εκείνοι θα αποφασίσουν τι πρέπει να κάνουμε»!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει το «αντίο» του σπουδαίου αρχηγού του, Φραντσέσκο Τότι: «Είναι ένας πρωταθλητής. Ένας τρομερός άνθρωπος. Είμαι πολύ τυχερός που τον γνώρισα. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον του και τη ζωή του. Είναι έξυπνος, ευγενικός άνθρωπος και στο γήπεδο μπορεί να κάνει ό,τι θέλει με τη μπάλα».

Για το επεισόδιο με τον Ντιέγκο Περότι στην προπόνηση: «Δεν έγινε τίποτα. Μπορεί να υπάρξει λίγη ένταση, γιατί στα διπλά θέλουμε πάντοτε να νικάμε. Υπήρξε μία κόντρα, μία συζήτηση, αλλά τελείωσε εκεί. Με τον Περότι είμαστε φίλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x