Stoiximan Super League

Μανωλιουδάκης: «Βασική προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ο εξτρέμ» (audio)

Ο Κώστας Μανωλιουδάκης ανέλυσε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αλλά και τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την πρόβα τζενεράλε με την Άλκμααρ!

Στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη ο Κώστας Μανωλιουδάκης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» μίλησε για την μεταγραφική προτεραιότητα που έχει η ομάδα, η οποία είναι και η απόκτηση ενός εξτρέμ. Στη συνέχεια το «τριφύλλι» θα αναζητήσει και έναν ακόμη επιθετικό.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης καταστρώνει τα πλάνα του για το αυριανό (20/7) φιλικό με την Άλκμααρ, το οποίο θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε του Παναθηναϊκού για τα διπλά παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League. Ο Χατζηγιοβάνης θα είναι πιθανότατα στο βασικό σχήμα με την Άλκμααρ, με τον Καμπέσας να παίρνει και αυτός αρκετό χρόνο στα πόδια, ενώ και ο Λουτσιάνο αναμένεται να παίξει (λιγότερο γιατί είναι λίγο πιο πίσω στην φυσική κατάσταση).

Αναφορικά με τα διπλά ματς για το Europa League, τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού θα είναι ετοιμοπόλεμα, ενώ η ενδεκάδα κατά τα 9/11 είναι… κλεισμένη!

Τέλος, ο Κώστας Μανωλιουδάκης μετέφερε και το ρεπορτάζ του από την προπόνηση της Τρίτης, όπου οι Λουτσιάνο και Καμπέσας συμμετείχαν για πρώτη φορά. Αμφότεροι, έδειξαν ότι διαθέτουν πολύ ποιότητα, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ήταν η επιτάχυνση που έχει ο Καμπέσας!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x