Stoiximan Super League

Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Από το βράδυ μπορεί να μιλάμε για αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό»

Αισιοδοξία για συμφωνία μεταξύ των Αλαφούζου – Γιαννακόπουλου στη σημερινή συνάντηση όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης.

Πολλές είναι οι πιθανότητες από σήμερα το βράδυ να μιλάμε για αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό μετά το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών λαμβάνοντας υπόψη τις ενδείξεις που υπάρχουν και από τα δύο «μέτωπα» αλλά και τις πληροφορίες που έχουν συγκεντρωθεί.

«Έχει γίνει σημαντική προεργασία από τους συνεργάτες των δύο ανδρών τους προηγούμενους μήνες και υπάρχουν κοινό έδαφος. Θα συζητηθεί –ανάμεσα σε άλλα θέματα- το ζήτημα των χρεών για να διευθετηθεί», ανέφερε –αρχικά- ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε αν θα χρειαστεί να γίνει νέο ραντεβού. Υπάρχουν θετικές ενδείξεις και πληροφορίες και με συγκρατημένη αισιοδοξία περιμένουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία, το πιθανότερο είναι αυτό, ή έστω να προχωρήσει αρκετά η συζήτηση και σε νέο ραντεβού να κλείσει η συμφωνία», τόνισε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x