Stoiximan Super League

Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Αποφασισμένος να παλέψει ο Ουζουνίδης» (audio)

Την πρόθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Παναθηναϊκός ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από το πόστο του.

Βάσει των όσων μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Μανωλιουδάκης, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει εκφράσει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την ομάδα. Αντιθέτως φέρεται να επιθυμεί να μείνει και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Μάλιστα, φέρεται ότι ο Έλληνας τεχνικός ήταν και από τα άτομα που δεν βρέθηκαν στο «μένος» των οπαδών στα γραφεία της ομάδας. Ίσα-ίσα που του ζήτησαν να παραμείνει.

Σχετικά με τη φημολογία μιας συνέντευξης Τύπου που θα έδινε το Σάββατο ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Κώστας Μανωλιουδάκης υποστήριξε ότι δεν προκύπτει από πουθενά η πληροφορία αυτή.

Ωστόσο επεσήμανε ότι το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ενημέρωση για την κατάσταση στην ομάδα είναι μεγάλο. Αυτή η «ενημέρωση» μπορεί να τοποθετηθεί χρονικά μετά την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στην Ελλάδα, πιθανότατα τις αρχές της νέας εβδομάδας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x