Stoiximan Super League

Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Καμία πρόθεση να φύγει ο Ουζουνίδης»

Ουδέποτε πέρασε από το μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη η σκέψη να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, όπως ανέφερε ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε τις προηγούμενες ημέρες και ήθελε τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ετοιμάζεται να υποβάλει την παραίτησή του.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Μανωλιουδάκης, ουδέποτε πέρασε τέτοια σκέψη από το μυαλό του Εβρίτη τεχνικού.

Ο Έλληνας προπονητής έχει φτάσει αρκετές φορές στα όριά του, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό να προτίθεται να υποβάλει την παραίτησή του. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, αφού η κατάσταση στην «πράσινη» ΠΑΕ είναι πάρα πολύ άσχημη και δεν υπάρξει αισιοδοξία σε διοικητικό επίπεδο.

Πρέπει να παρθούν αποφάσιες για πάρα πολλά θέματα που είναι στον «αέρα», όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια διάθεση από τον Ουζουνίδη.

Όσον αφορά την επικείμενη συνάντηση του προπονητή με τον Γιάννη Αλαφούζο, δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στους δύο άνδρες. Μετά την ανακοίνωση του μεγαλομετόχου, είχε υπάρξει επικοινωνία και θα τα πουν πιο αναλυτικά τις επόμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πληροφορία για κάποια επαφή ή συνάντηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x