Stoiximan Super League

Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Πάει για να τελειώσει το deal» (audio)

Αποκρυπτογραφώντας τα δεδομένα και τις εξελίξεις στο θέμα, ο Κώστας Μανωλιουδάκης εκτίμησε ότι το deal Αλαφούζου-Γιαννακόπουλου βρίσκεται σε αρκετά καλό δρόμο.

Σε αρκετά καλό σημείο εκτίμησε ότι βρίσκεται το deal μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο Κώστας Μανωλιουδάκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Πρόκειται για ένα συμπέρασμα στο οποίο φτάνουμε εάν λάβουμε υπόψη μας τις πληροφορίες που υπάρχουν αλλά και το γεγονός ότι κλείστηκε ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών μετά την ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ.

«Από την στιγμή που κλείδωσε η συνάντηση υπάρχει σημείο επαφής. Θεωρητικά πάει για να τελειώσει το deal», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μανωλιουδάκης αποκρυπτογραφώντας όλα τα δεδομένα.

Ωστόσο επεσήμανε ότι είναι καλό να διατηρούνται χαμηλοί τόνοι καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο deal.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Μανωλιουδάκης υποστήριξε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη βρει άτομα που θα σταθούν δίπλα του στην προσπάθεια που θα κάνει.

«Θα υπάρξει σημαντική βοήθεια από τον κόσμο. Όχι ότι μπορεί και στο μυαλό του (του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) να αποτελεί αυτό τη βασική πηγή εσόδων. Το βάρος έχει πέσει στους επιφανείς Παναθηναϊκούς. Σίγουρα έχει πάρει το ΟΚ από ονόματα. Δεν μπορούμε όμως να πούμε ονόματα από την στιγμή που δεν είμαστε σίγουροι και δεν υπάρχει κάτι επίσημο», υποστήριξε.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ από τον Κώστα Μανωλιουδάκη από τον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x