Μαουρίτσιο: «Στόχος του ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

Απόλυτα ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ και αποφασισμένος να πανηγυρίσει επιτυχίες μαζί του δήλωσε ο Μαουρίτσιο.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «terra.com», ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι οι συνθήκες που βρήκε στον «δικέφαλο του Βορρά» είναι εξαιρετικές.

Σημείωσε λοιπόν ότι στόχος της ομάδας φέτος είναι το πρωτάθλημα και ανέφερε τι πρέπει, κατά τη γνώμη του, να προσέξει για να τον καταφέρει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ και αυτό μεταφράζεται στο γήπεδο. Η πόλη είναι μεγάλη, το πλήθος είναι πολύ παθιασμένο και η χώρα είναι θαυμάσια. Για να μην αναφέρω την υποστήριξη που έλαβα από το σύλλογο και τους συμπαίκτες μου. Έγινε αποδεκτός από όλους και οι Βραζιλιάνοι που ήταν ήδη εδώ με βοηθούν όποτε είναι απαραίτητο», ανέφερε αρχικά. Και κατέληξε:

«Ο στόχος μας είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε πλήρη συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι. Η απροσεξία μπορεί να είναι θανατηφόρα, λαμβάνοντας υπόψη την ισορροπία του ανταγωνισμού. Κάθε χαμένο σημείο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, αλλά θα επιδιώξουμε τη νίκη σε κάθε αγώνα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ