Ιταλία

Μαραντόνα: «Φαινόμενο ο Ντιμπάλα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πάουλο Ντιμπάλα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, τον οποίο χαρακτήρισε φαινόμενο, ενώ αναφέρθηκε και στην ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που δέχτηκε ο Μέσι για εξύβριση.

Ως φαινόμενο χαρακτηρίζει τον Πάουλο Ντιμπάλα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, αφού τον τοποθέτησε στο ίδιο επίπεδο με τους Μέσι, Αγκουέρο και ΙγκουαΪν. "Τον παρακολουθώ από τότε που ήταν στην Ινστιτούτο», δήλωσε ο Μαραντόνα στο “Tyc Sports” . «Απλά, πρέπει να παίζει όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, αλλά θα τα καταφέρει, γιατί είναι φαινόμενο. Μερικές φορές προσπαθεί να κάνει πράγματα που είναι πολύ γρήγορα για το ιταλικό ποδόσφαιρο, ακόμα δεν έχει συνηθίσει να παίζει με ένα συγκεκριμένο τρόπο, αλλά δώστε του χρόνο και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Είναι στο ίδιο επίπεδο με παίκτες όπως οι Μέσι, Ιγκουαϊν και Αγκουέρο.

Ο Μέσι είναι με διάφορα ο καλύτερος, αλλά οι άλλοι τρεις είναι σπουδαίοι παίκτες, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά. Οι Μέσι και Ντιμπάλα για παράδειγμα έχουν τα πόδια που ο Ιγκουαϊν δεν έχει. Για αυτό θα πω πως ο Ιγκουαϊν θα συνεχίσει να σκοράρει, αλλά ο Ντιμπάλα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Επίσης, ο Μαραντόνα άσκησε κριτική στη FIFA για την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών που δέχτηκε ο Μέσι για εξύβριση στον βοηθό. «Νομίζω πως η προσβολή του στον διαιτητή ήταν αντανακλαστική πράξη. Συγκρίνετέ τη με την κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι. Ο Μέσι είναι φοβερό παιδί που δεν παραπονιέται για τίποτα. Είναι ένα "αρκουδάκι"».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x