Ιταλία

Μαραντόνα: «Πρωταθλήτρια με τη βοήθεια των διαιτητών η Γιουβέντους»

Αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο η Γιουβέντους έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, άφησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα που τόνισε πως η «Γηραιά Κυρία» είχε την εύνοια των διαιτητών.

«Καρφιά» εναντίων της Γιουβέντους άφησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σχολιάζοντας πως η «Γηραιά Κυρία» είναι δίκαια η πρωταθλήτρια Ιταλίας, παρόλο που είχε τη βοήθεια της ομοσπονδίας και των διαιτητών.

Ο Μαραντόνα, τόνισε ότι δεν είναι καινούριο φαινόμενο οι διαιτητές να βοηθούν τη Γιουβέντους, την ώρα που επιτέθηκε και στον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρίλιο Ντε Λαουρέντις, που άφησε χωρίς στήριξη τον Σάρι.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε δίκαια τον τίτλο. Ήταν, βέβαια, και αρκετά τυχερή στη διάρκεια της σεζόν, έχει καταπληκτικούς παίκτες, αλλά και τη βοήθεια της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και των διαιτητών. Δεν λέω κάτι καινούργιο. Είναι γνωστό ότι οι διαιτητές βοηθούν τη Γιουβέντους».

Για την κατάσταση στη Νάπολι:«Όταν έπρεπε να κάνει μεταγραφές, δεν τις έκανε. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν είμαι φίλος ούτε μαζί του ούτε με άλλο μέλος της διοίκησης. Ο προπονητής Σάρι δεν είχε στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές όπως ο Αλέγκρι. Τώρα θέλουν να πουλήσουν τον Ιγουαΐν διότι ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλη σεζόν τόσο καλή όσο η φετινή»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x