Stoiximan Super League

Μάριν: «Ήμασταν θυμωμένοι στο ημίχρονο»

Θυμωμένος ήταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του από το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ από τον Πλατανιά, όπως δήλωσε ο Μάρκο Μάριν, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ανατροπή του σκορ.

Απόλυτα χαρούμενος για την ανατροπή του σκορ επί του Πλατανιά δήλωσε ο Μάρκο Μάριν, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν θυμωμένοι από την τροπή που πήρε το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να τελειώνουμε γρήγορα με την κατάκτηση του τίτλου, πριν τα ημιτελικά του Κυπέλλου, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα μετά από καιρό και με καλή απόδοση. Είναι δύσκολο να είσαι εκτός, προετοιμάστηκα όμως και περίμενα μέχρι να έρθει η στιγμή που θα δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μας γύρισε το παιχνίδι και περήφανος για αυτήν, πρέπει να τελειώνουμε με το πρωτάθλημα για να συγκεντρωθούμε στο Κύπελλο. Αν εξαιρέσεις πέντε λεπτά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν κακοί, είχαμε την πρόθεση να διατηρήσουμε την κατοχή της μπάλας και τις απαραίτητες τοποθετήσεις για να έρθουν τα γκολ.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήμασταν θυμωμένοι, μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε ότι πρέπει να μπούμε μέσα και να βγάλουμε αντίδραση. Δείξαμε στον κόσμο και στον αντίπαλό μας ότι ήμαστε μέσα στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε. Είμαι χαρούμενος για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μας και το τελικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι με την Κέρκυρα θα είναι δύσκολο γιατί περιμένω να παίξουν πολύ αμυντικά και εμείς θα προσπαθήσουμε να ανοίξουμε την άμυνα τους. Πρέπει να κερδίσουμε, θα το κάνουμε ξεκάθαρο αυτό, πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό και να πάρουμε τη νίκη»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x