Stoiximan Super League

Μάριν: «Με τη στήριξη του κόσμου, θα πάρουμε το ντέρμπι»

Την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ εξέφρασε ο Μάρκο Μάριν, καλώντας τον κόσμο του Ολυμπιακού να τους στηρίξει, με την υπόσχεση πως θα φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο.

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάρκο Μάριν.

Ο Γερμανός επιθετικός αναφέρθηκε στα δυνατά και στα αδύναμα σημεία των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας τι πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να φύγει νικήτρια από το ντέρμπι.

Αναλυτικά, όσα είπε στη NOVA:

Για το ότι θα δώσουν το ματς με την ΑΕΚ, μετά από δύο ήττες: «Δεν νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο να παίξουμε ένα ντέρμπι, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, όμως πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, γιατί την προηγούμενη αγωνιστική χάσαμε τρεις βαθμούς και αύριο πρέπει να τους πάρουμε πίσω. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ότι παίζουμε στο γήπεδό μας και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Νομίζω πως στον Ολυμπιακό έχουμε πάντα πίεση. Φυσικά, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Είναι ένα ντέρμπι και ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η νίκη σε αυτά τα παιχνίδια. Δε νομίζω πως θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από όση έχουμε συνήθως. Γιατί χρειαζόμαστε αυτούς τους τρεις πόντους, όπως κάθε εβδομάδα. Σε ένα ντέρμπι, ακόμα και αν είσαι ήδη πρωταθλητής, θέλεις να κερδίζεις».

Για την αναγνώριση που νιώθει από τον κόσμο: «Σίγουρα, είναι πολύ όμορφο να νιώθω έτσι όταν είμαι στο γήπεδο. Νιώθεις πιο ελεύθερος, μπορείς να παίξεις καλύτερα, όταν νιώθεις τον κόσμο δίπλα σου. Είναι πολύ σημαντικό, περισσότερο για τους επιθετικούς. Είμαι πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω κερδίσει τη στήριξη του κόσμου, γιατί μου δίνει αυτοπεποίθηση».

Για την ΑΕΚ: «Έχουν πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως δε θα έχουν τον Ούγκο στην επίθεση. Βλέποντας τα τελευταία τους παιχνίδια διαπιστώσαμε πως ήταν δύσκολα και για εκείνους να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να πετύχουν γκολ. Τώρα είναι ντέρμπι. Είναι κάτι διαφορετικό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή. Και να μην δεχθούμε γρήγορα γκολ, όπως συνέβη σε προηγούμενα παιχνίδια. Να μη δεχθούμε γκολ και αν είναι δυνατό να σκοράρουμε γρήγορα. Αυτό θα κάνει το έργο μας ευκολότερο. Αλλά είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για τη συνεργασία του με τον Φορτούνη, με τον οποίο συνυπήρξαν στην ενδεκάδα για πρώτη φορά στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι πιο εύκολο για εμένα να παίζω μαζί του, γιατί παίζει καλά, βγάζει καλές πάσες. Για εμένα είναι καλό να έχω κάποιον όταν παίζω αριστερά και να συγκλίνω. Αλλά έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Είμαι χαρούμενος να παίζω μαζί τους επίσης. Όταν βρίσκομαι στον άξονα και είναι στα αριστερά, ή εγώ αριστερά και εκείνος στον άξονα. Ήταν η αρχή χθες, αλλά πιστεύω στην πορεία θα είναι καλύτερα».

Για το μήνυμά που θέλει να στείλει στον κόσμο, ενόψει του ντέρμπι: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δώσουν ώθηση στην ομάδα, να γίνουν ο δωδέκατος παίκτης μας. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα τους δείξει πόσο καλή είναι και θα τους κάνει χαρούμενος στο τέλος του ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x