Stoiximan Super League

Μαρίν: «Περήφανος που θα φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού» - Τι είπε για τον Ερυθρό Αστέρα (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης -και επίσημα- του Ολυμπιακού έκανε ο Μαρίν, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να δίνει στη δημοσιότητα και ένα βίντεο! Η δήλωση για το Europa League και τον Ερυθρό Αστέρα!

Πανευτυχής που θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού για τα επόμενα τρία χρόνια εμφανίστηκε ο Μάρκο Μαρίν, που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως… ερυθρόλευκος, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του και την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την ΠΑΕ.

Οι Πειραιώτες, μάλιστα, «ανέβασαν» στην επίσημη ιστοσελίδα τους και ένα βίντεο, με τις δηλώσεις του παίκτη και το χρονικό της μεταγραφής, από την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι τις ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες πέρασε και τις… τζίφρες, σήμερα.

Αναλυτικά, ο 27χρονος εξτρέμ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα φοράω αυτήν τη φανέλα», είπε αρχικά ο Γερμανός και πρόσθεσε: «Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα για να το πετύχει αυτό. Και φυσικά, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League».

Όσο για το τι γνώριζε για τον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κανέναν για τον Ολυμπιακό. Ως φαν και του Ερυθρού Αστέρα ξέρω πολλά και για τον σύλλογο αυτό. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, με τεράστια παράδοση. Υπόσχομαι στους οπαδούς μας πως θα κάνω πράξη ότι περιμένουν από μένα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x