Stoiximan Super League

Φουλ επίθεση Μαρινάκη σε Μελισσανίδη: «Τσάμπα ευεργέτης»! (audio)

Ολομέτωπη επίθεση του Β. Μαρινάκη προς τον Δ. Μελισσανίδη. «Αυτή η ΑΕΚ δεν είναι μεγάλη ομάδα. Είναι μια απάτη» είπε μετά τον θρίαμβο και χαρακτήρισε «τσάμπα μάγκα, ευεργέτη» τον ιδιοκτήτη της.

Σκληρή γλώσσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την φετινή version της ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Εξερχόμενος απ' το «Γ. Καραϊσκάκης», λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού, ο ιδιοκτήτης των Πειραιωτών χαρακτήρισε «απάτη» την τωρινή Ένωση και «τσάμπα μάγκα και ευεργέτη» τον διοικητικό της ηγέτη.

«Δεν τον φοβάμαι στα δύσκολα τον Ολυμπιακό. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» το μήνυμά του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων των ερυθρολεύκων.



Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Οι μεγάλες νίκες καταγράφονται απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν είναι μεγάλη. Μεγάλη ήταν επί Μπάρλου, ακόμα και επί Ντέμη. Τότε είχαν ξοδευτεί χρήματα, η σημερινή ΑΕΚ είναι μια μεγάλη απάτη, δεν είναι μεγάλη ομάδα. Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν την ΑΕΚ να είχαν ρίξει χρήματα και να την είχαν κάνει μεγάλη. Πώς να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει την ομάδα να πέσει στην Γ' Εθνική, όταν έχεις φεσώσει όλο τον κόσμο και το παίζεις όχι μόνο τσάμπα μάγκας, αλλά και τσάμπα ευεργέτης. Αυτές είναι οι αλήθειες και πρέπει να καταγράφονται.

«Ο Ολυμπιακός βαδίζει με σταθερά βήματα και πίστη για επιτυχίες. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και με πίστη στο έργο μας. Τα καλύτερα έρχονται. Είναι ακόμα νωρίς, είμαστε ακόμα στην αρχή. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ καλά, εμπιστευόμαστε τους παίκτες μας και πιστεύουμε πως μπορούν να εξελιχθούν και να παίξουν ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αυτή την στιγμή έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς, την ερχόμενη Τρίτη και πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το κερδίσουμε, για να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το έχουμε ξανακάνει, δεν τον φοβάμαι τον Ολυμπιακό στα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε με πολλή δουλειά και όραμα για το καλύτερο.

Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x